NEPŘÍJEMNÁ PROHRA DOMA SE SLOVANKOU PO PRODLOUŽENÍ  S POCITEM NEFÉROVOSTI DSK Basketball Brandýs - Basket SLOVANKA 85:88  (77:77 po prodl.)

V zápase jsme dlouho vedli, ale nakonec jsme byli nadšení z trojky Martiny Šťovíčkové v poslední sekundě normální hrací doby. 
V prodloužení potom vyhráli hosté o 3 body, když úspěšně zakončovaly z trestných hodů nařízených po zcela nepřiměřeně odpískaných faulech našich hráček. 
 
Ze statistiky vyplývá, že soupeřky střílely v prodloužení celkem 11 trestných hodů (7 proměnily), náš tým pouze jediný..  a přitom zápas skončil o tři body, "Co k tomu říct. K výkonu rozhodčích se mohu vyjadřovat až po 24 hodinách po odehraném utkání. Asi se tentokrát  neudržím. Poměr faulů 31-19, poměr trestných hodů 25-38. V poslední čtvrtině byl poměr faulů 12-4 proti nám, v prodloužení pak 6-2. Fakt není co dodat.... " Do utkání nemohla kvůli zranění zasáhnout kapitánka Jana Maršíková. Bohužel to bylo velmi znát na obraně Elišky Hálové, která si došla pro triple double za 29 bodů, 11 doskoků a rozhodčími odpískaných 11 faulů. 
 
Leeza Burdgess zaznamenala 24 doskoků, což je 3 nejlepší výkon v celé ligové historii. 
 
Body DSK Brandýs: Murray 20, Najbrtová 11, Burdgess 11 (+24 doskoků!), Pitrová a Vrančič po 10, Šťovíčková 8, Ceralová 7, Johnson 6, Durdová 2, Klokočníková, Ebenhohová.