INFORMACE O DOMÁCÍCH ZÁPASECH DSK BASKETBALL BRANDÝS

CHANCE ŽENSKÁ BASKETBALOVÁ LIGA (ŽBL) + STŘEDOEVROPSKÁ LIGA (CEWL)

Letos si naši fanoušci sezónu DSK Basketball Brandýs skutečně užijí. Kromě zápasů Chance ŽBL, která se hraje jako vloni systémem základní část (každý s každým, doma-venku, 18 zápasů), nadstavba A1/A2 (4 zápasy) a playoff / play out (každé kolo na 3 vítězná utkání). Poslední tým padá do baráže, vítěz se stává Mistrem ČR.

Novinkou je CEWL, evropská soutěž regionální kategorie, v níž sehrajeme 7 zápasů základní části, čekají nás Kranj (Slovinsko), mistr Rakouska Graz, slovenský mistr Piešťanské čajky, Ružomberok, Banská Bystrica, a také Ostrava a Hradec Králové. Nejlepší čtyři týmy postoupí od Final Four našeho regionu. Domácí turnaj se koná v Brandýse 7. a 8. prosince. Náš tým se doma utká s Kranjí a Piešťany.

Jak jistě všichni již víte, domácí zápasy budeme hrát v nové hale při ZŠ v Palachově ulici. Hala má kapacitu 300 sedících diváků a je schválena jak pro Chance ŽBL, tak i CEWL, případně EUROCUP Women, což je o třídu vyšší celoevropská soutěž. Celkem tedy budeme moci nabídnout v této nově otevírané hale zhruba 20 zápasů mistrovských soutěží.

Vstupné bude na každou soutěž 90,- Kč pro dospělého a 50,- Kč pro děti, studenty a důchodce. Zároveň jsme připravili permanentky, tedy sezónní vstupenky pro dospělého (1.200,- Kč) a děti, studenty a důchodce (500,- Kč) se slevou pro členy oddílu DSK Basketball a BK Brandýs.

Ovšem to není všechno: Nově nabízíme i VIP vstupenku na zápas (400,- Kč) a také VIP permanentku na celou sezonu (3.500,- Kč). Jejich držitelé budou mít speciální možnosti, které ukazuje následující tabulka

 

Permanentky je možné objednat emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. anebo zakoupit za hotové přímo v pokladně před utkáním.